Beste bezoekers,

Wij nemen Covid19 zeer serieus! Goede hygiëne is voor ons altijd prioriteit, maar in deze tijden volgen wij de richtlijnen van het RIVM nauwkeurig op zodat jullie veilig een VR-ervaring kunnen beleven.

Op 14 oktober zijn de landelijke regels helaas nog verder aangescherpt. Wij kunnen gelukkig open blijven, maar moeten enkele aanvullende maatregelen nemen. Zo moeten wij ons houden aan maximaal 30 personen (exclusief personeel) in de ruimte en zijn mondkapjes verplicht. Daar bovenop stellen wij plastic handschoenen beschikbaar die wij adviseren te gebruiken bij het spelen. Belangrijk is ook dat gasten de maximale groepsgrootte van 4 personen aanhouden. Wij kunnen vanwege onze ruimte en het gebruik van looproutes de 1,5 meter afstand waarborgen en verzoeken alle gasten zich hier ook aan te houden. Uiteraard kunnen er op meerdere plaatsen de handen worden gedesinfecteerd en wordt onze VR gear na elke speelsessie grondig gereinigd.

Het houden aan de regels is een gedeelde verantwoordelijkheid. Wij begrijpen dat dit alsnog vragen oproept. Deze kunnen gemaild worden naar info@vrarcade.nl, wij zullen dan telefonisch of per email zo spoedig mogelijk reageren, maar hopen op begrip bij enige vertraging gelet op de situatie.

VR Arcade

×

VR Arcade Amsterdam Noord

de VR sensatie van dit moment

stap in de virtuele wereld

Dit is waar alles is begonnen. Onze locatie in Amsterdam was de allereerste free-roam VR arcade van Europa! De plek waar een idee (virtuele) realiteit werd.

Stap met je team in een nieuwe realiteit en beweeg je vrij rond door de virtuele wereld.

Gewapend met een VR bril, rugzak en een geweer stap je in een
200m2 virtuele wereld en is het aan jou en je team om samen
de missie succesvol te volbrengen.

Blank
vanaf € 19.95 p/p

onze unieke VR games:

Overrun

In 1987 wordt in een afgelegen dorp een lokale kliniek gevonden, die al enige tijd is overgenomen door Dr. Dracarev. Zijn experimenten naar een super human evolutie zijn mislukt en zorgen voor een grote zombie uitbraak in het dorp.

Ga terug in de tijd, wees tactisch, werk samen en versla de hordes zombies en de eindbaas, voor het te laat is!

boek nu

Overrun stage 2

Overleef jij de zombie apocalypse? Voor de meest favoriete game hebben wij de gehele spelervaring verbeterd. Dit betekent nieuwe levels met toevoegingen die de gameplay ervaring naar een next-level brengt. Het lopen van langere afstanden en het reizen met de metro, met de zombies die je gewend bent!

Boek nu

Strike Team Delta: defenders of earth

Kruip in de huid van een marinier, op een missie om de mensheid te redden van een buitenaardse invasie. Speur crash-sites af op zoek naar cruciale data, nodig om deze oorlog te winnen.

Het lot van de wereld ligt in jullie handen!

boek nu

Wat kun je verwachten bij VR Arcade Amsterdam Noord?

- Grote speelzaal

- Meekijken met ingame beelden

- 2 tot 5 spelers per main game

- Scoreboard per team

- VR mini-games (bij de ticketprijs inbegrepen)

- Pooltafel (bij de ticketprijs inbegrepen)

- Bordspellen (bij de ticketprijs inbegrepen)

- Arcadekasten (op basis van munten)

- Gezellige bar en lounge


Andere activiteiten rondom VR Arcade Amsterdam

Blank Blank

Funbase is een ware binnenspeeltuin voor grote kinderen (lees: volwassenen) met board games, video games en een grote ballenbak. En ze zitten letterlijk aan de andere kant van de straat! Iedere zaterdag vanaf 15:00 kun je komen spelen.

Bij Locatie NRD ben je van harte welkom voor een kopje koffie, lekkere lunch of uitgebreid diner. Ze zitten tegenover ons pand, dus super praktisch om voor je bezoek aan de VR Arcade te eten of lekker na te praten met een kop koffie.

Midden op de iconische NDSM-Werf, in de 100 jaar oude Scheepsbouwloods, vind je IJver Amsterdam.

Een restaurant waar je terecht kunt voor ontbijt, lunch, diner en borrel.

34 tapkranen, taptafels, ontelbaar veel soorten bieren, heerlijk eten en de vetste feestjes. Voor de wijndrinkers onder ons, maak je geen zorgen, ook voor jullie hebben wij heerlijke wijnen met zorg uitgekozen!

volg VR Arcade

Volg ons op social media voor updates, acties, aankomende evenementen en het laatste nieuws rondom VR.