Beste bezoekers,

Wij nemen Covid19 zeer serieus! Goede hygiëne is voor ons altijd prioriteit, maar in deze tijden volgen wij de richtlijnen van het RIVM nauwkeurig op zodat jullie veilig een VR-ervaring kunnen beleven.

Indien er vragen zijn dan kunnen deze gemaild worden naar info@vrarcade.nl, wij zullen dan telefonisch of per email zo spoedig mogelijk reageren, maar hopen op begrip bij enige vertraging gelet op de situatie.

VR Arcade

×
Blank

veel gestelde vragen

Ons Corona protocol is hier te downloaden. Ook zijn er fysieke versies aanwezig op elke arcade. De volgende aanvullende maatregelen zijn getroffen in alle arcades:

1) Wij laten alleen gasten binnen die gereserveerd hebben.

2) Wij laten groepen van maximaal 30 personen binnen.

3) Bij binnenkomst zal de (sr.) host vragen naar de gezondheid van de gasten.

4) Bij het aanmelden dienen de gasten hun gezondheid te bevestigen.

5) De (sr.) host zal erop toezien dat de gasten de anderhalve meter afstand tot elkaar en personeel naleven.

6) Om de anderhalve meter afstand en hygiëne te waarborgen zijn diverse zaken met duidelijke tape afgeplakt, zoals de bar en pooltafel.

7) Om gasten op de algemene voorschriften van het RIVM te wijzen hangen op strategische plekken stickers.

8) De wc’s zijn voorzien van een drukknop zodat andere gasten weten dat deze bezet is.

9) Naast het feit dat wij de VR gear altijd al grondig na elke speelbeurt/groep schoonmaken, doen wij dit nu ook met onze meubels/arcadekasten in de lobby en de wc’s.

10) Op meerdere plekken in de lobby staat desinfecterende hand gel die de gasten kunnen gebruiken.

11) In Amsterdam wordt handtracking gebruikt en is het gebruik van handschoenen verplicht. In overige arcades worden deze ook aangeboden als gasten dit prettiger vinden.

12) Tijdens de speelsessie kun je elkaar in VR zien. Wij hebben in totaal een ruimte van circa 200 m2 waardoor er voldoende ruimte is om elkaar te ontwijken.

13) Het spel The Heist zal niet te spelen zijn tijdens deze periode, omdat in dat spel 1,5 meter afstand houden niet mogelijk is met de liften in het spel.

Bereid je voor op een te gekke VR-ervaring! Zorg dat je ongeveer 15 minuten van tevoren aanwezig bent, om in te checken en te kunnen voorbereiden.

Jouw sessie start op de geboekte tijd. Terwijl je op jouw beurt wacht kun je wat drinken in onze bar. Bij de ticketprijs inbegrepen is het gebruik van onze pooltafel, bordspellen én de VR mini games om voor of na jouw sessie te spelen. Heb je nog nooit VR gespeeld? Dan raden wij jou aan om nog wat eerder te komen zodat je zeker weten van tevoren een VR mini-game kunt uitproberen.

Tot 20 personen kun je zelf eenvoudig online boeken op deze website.Via de knop rechts bovenin ‘boek nu’ kun je de nog beschikbare plaatsen en bijbehorende prijzen zien. Na het afronden van jouw boeking ontvang je een e-mail met de bevestiging en alle ‘need to knows’. Lees deze e-mail goed door!

Voor groepsarrangementen vanaf 20 personen kun je een aanvraag indienen via onze groepsarrangementen-pagina aanvraag groepen.

Als het tijdstip van jouw voorkeur niet (meer) te zien is dan valt het wellicht buiten onze openingstijden óf het tijdslot is al geboekt. De kalender online correspondeert met de agenda van onze locaties. Wij hopen dat je een andere passende tijd kunt vinden om te komen spelen!

Voor een VR-sessie rekenen wij een half uur vanaf jouw geboekte tijd. Je krijgt uitleg over het spel en de gear, het spel zelf duurt 20 minuten. We vragen jou om op tijd te komen zodat je echt op de geboekte tijd kunt starten. Van tevoren en na afloop zijn jullie welkom om gebruik te maken van de andere faciliteiten in onze bar! Sessies starten altijd op het hele of het halve uur.

Je speelt bij ons met maximaal 5 spelers per keer. Als je voor meer dan 5 spelers wilt reserveren heb je meerdere, aaneengesloten, sessies nodig. Stel, je komt met 8 personen dan selecteert ons boekingssysteem automatisch twee aaneengesloten sessies en speel je in twee teams van 4 spelers na elkaar.

Als je voor minder dan 5 personen reserveert dan kan het dat andere spelers in dezelfde sessie meedoen. Als je de sessie liever exclusief houdt, selecteer dan de optie "geen random spelers" tijdens het maken van je reservering.

Zeker! Groepen tot en met 20 spelers kunnen online reserveren. Voor groepen van 21 tot 50 personen hebben we een speciaal VR groepsarrangement.

Groepsarrangementen met minimum 21 spelers zijn, in overleg, mogelijk buiten onze openingstijden.

Vanwege de regels omtrent veiligheid en de nodige gear is de minimumleeftijd gezet op 13 jaar.

Let wel: in elke sessie dient er iemand minimaal 1 persoon van 18 jaar of ouder mee te doen.

Na het afronden van jouw boeking versturen wij een automatische boekingsbevestiging. Heb je al in de spam gekeken? In de boekingsbevestiging staan ook alle betaalgegevens vermeld.

Mocht je geen bevestiging hebben ontvangen kun je contact opnemen op info@vrarcade.nl; vermeld daarbij jouw naam, de vestiging en speeldatum.

In de bevestiging van jouw boeking kun je klikken op de link om de boeking te annuleren. Er wordt geen geld terugbetaald, maar op basis van het tijdstip van annulering wordt een percentage van het aankoopbedrag omgezet in een vouchercode. Deze code kan worden gebruikt voor het maken van een nieuwe online boeking. De percentages zijn als volgt:

- meer dan 1 week van tevoren: 100%

- tussen 1 week en 96 uur: 75%

- minder dan 96 uur: 0%

Indien betaling na facturatie is overeengekomen dan kan de reservering eveneens worden geannuleerd, maar is er geen sprake van enige vorm van terugbetaling, noch in geld noch in een vouchercode. Zodra de offerte is goedgekeurd en daardoor getekend, is deze offerte te allen tijde bindend en zal dit bedrag worden gefactureerd, ongeacht of de boeking voortijdig is geannuleerd.

Je moet in staat zijn om gedurende het hele spel rond te lopen met een rugzak op je rug, een VR-bril op je hoofd en gebruik kunnen maken van beide handen. Om deze reden is onze experience (momenteel en helaas) niet rolstoelvriendelijk.

We raden het spel af voor hoogzwangere vrouwen en mensen met een ernstige hartconditie of epilepsie. Heb je een andere aandoening en wil je zeker weten dat het geen problemen oplevert tijdens het spelen? Neem dan contact met ons op via info@vrarcade.nl

Let op: spelers onder duidelijke invloed van alcohol en/of drugs kunnen geweigerd worden zonder recht op een refund.

Als het montuur kleiner is dan 142 mm breed en 50 mm hoog, dan past het in onze VR-bril. Op onze locaties is er de mogelijkheid om te passen of jouw montuur in onze bril past. Echter: wij raden aan om, indien mogelijk, contactlenzen te dragen.

Met de komst van de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) is onze privacyverklaring aangescherpt per 25 mei 2018. Inhoudelijk is er voor ons niets veranderd, aangezien wij altijd zorgvuldig (zijn) omgaan met jouw gegevens. Wel hebben wij er hard aan gewerkt om voldoende inzicht te verstrekken in hoe wij omgaan met persoonsgegevens, in overeenstemming met de AVG.

Wat wij niet doen is (opnieuw) om toestemming vragen voor het verwerken van persoonsgegevens. De VR Arcade verwerkt maar heel beperkt persoonsgegevens op basis van jouw toestemming. Deze toestemming hebben wij in het verleden al vastgelegd.

Onze nieuwe privacyverklaring kun jij op deze website raadplegen. Als jij na het lezen daarvan nog vragen hebt, neem dan contact met ons op.

heb je geen antwoord kunnen vinden?

Wij gebruiken jouw informatie alleen om contact op te nemen. Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie.
stuur vraag

we antwoorden doorgaans binnen 24 uur

Blank