Beste bezoekers,

Helaas zijn wij genoodzaakt om al onze vestigingen tot en met 28 april te sluiten vanwege het Corona virus. Voor iedereen die reeds heeft geboekt in de komende drie weken zullen wij jullie benaderen en passende compensatie verlenen. Het is niet mogelijk om tot en met 28 april een sessie te boeken, maar vanaf daarna wel. Echter geldt dat op dit moment onduidelijk is wat dit virus voor impact heeft en wat de duur zal zijn. Mocht blijken dat de arcades ook na 28 april dicht blijven dan zullen wij jullie hier zo spoedig mogelijk over informeren.

Wij wensen iedereen veel sterkte en goede gezondheid toe! Hopelijk mogen wij jullie spoedig weer verwelkomen.

Indien er vragen zijn dan kunnen deze gemaild worden naar info@vrarcade.nl, wij zullen dan telefonisch of per email zo spoedig mogelijk reageren, maar hopen op begrip bij enige vertraging gelet op de situatie.

×

neem contact met ons op

heb je een vraag?
laat het ons weten.

Kon je het antwoord op je vraag niet vinden in onze FAQ? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier, dan komt jouw vraag/verzoek bij ons binnen op info@vrarcade.nl. Als je jouw telefoonnummer achterlaat dan zullen wij jou terugbellen.

Wij gebruiken jouw informatie alleen om contact op te nemen. Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie.
stuur vraag

we antwoorden doorgaans binnen 24 uur

Blank

VR Arcade HQ
Asterweg 19 E1
1031 HL Amsterdam

routebeschrijving
open

Voor de actuele openingstijden van onze locaties kijk je bij "Locaties".

speelruimte 200 m2
parkeren Betaald parkeren in de hele buurt

Interesse om samen te werken?

We zijn altijd op zoek naar samenwerkingen. Ons doel is om totaal 10 VR Arcades in Nederland te openen, voor 2020. Dus, heb je een te gekke ruimte en wil je praten? Stuur een mail naar info@vrarcade.nl