Blank

veel gestelde vragen

Je kunt online je tickets kopen.

Na afloop ontvang je een e-mail met de bevestiging en alle "need-to-knows". Lees deze e-mail goed door!

Zorg dat je 10-15 minuten van te voren aanwezig bent, om in te checken en te kunnen voorbereiden.

Je sessie start op de geboekte tijd, maar terwijl je op je beurt wacht mag je gebruik maken van alle faciliteiten in onze bar.

Inbegrepen in je tickets is de mogelijkheid om VR mini games voor (of na) je sessie te spelen. Voor degenen die nog nooit VR hebben gedaan, raden we aan om extra vroeg te komen. Zo ben je ervan verzekerd dat je van te vorenVR mini games kunt uitproberen.

Elke sessie duurt ongeveer 45 minuten en bestaat uit:

  • Check-in
  • Briefing
  • Main game (20 minuten simulatie)
  • Team foto

Van te voren en na afloop zijn jullie welkom om gebruik te maken van de andere faciliteiten in onze bar. Zie de FAQ "Hoe werkt het?" voor meer informatie.

Momenteel bieden we een experience aan voor maximaal 5 spelers per sessie.

Als je voor meer dan 5 spelers wilt reserveren heb je meerdere, aaneengesloten, sessies nodig.

Als je voor minder dan 5 personen reserveert dan kan het dat andere spelers in dezelfde sessie meedoen. Als je de sessie liever exclusief houdt, selecteer dan de optie "geen random spelers" tijdens het maken van je reservering.

Wil je voor meer dan 15 personen reserveren? Klik dan hier voor meer informatie.

Zeker! Groepen t/m 20 spelers kunnen online reserveren.

Voor groepen groter dan dit (maximaal 40 personen) hebben we een speciaal VR groepsarrangement.

Groepsarrangementen met minimum 21 spelers zijn, in overleg, mogelijk buiten onze openingstijden.

Vanwege de inhoud van het spel, de regels omtrent veiligheid en de nodige gear is de minimumleeftijd gezet op 13 jaar en ouder.

Let wel: in elke sessie dient er iemand minimaal 1 persoon van 18 jaar of ouder mee te doen.

Het is mogelijk om je tickets te annuleren tot 48 uur voorafgaand aan je reservering. Dit kan in de vorm van het verplaatsen van je reservering, of het terugbetalen van je tickets.

Let op: het is niet mogelijk om binnen 48 uur voor je reservering nog te annuleren, ongeacht de situatie.

Je moet in staat zijn om gedurende het hele spel rond te lopen met een rugzak op je rug en gebruik makende van beiden handen. Om deze reden is onze experience (momenteel) niet rolstoelvriendelijk.

We raden het spel af voor hoogzwangere vrouwen en mensen met een ernstige hartconditie of epilepsie. Heb je een andere aandoening en wil je zeker weten dat het geen problemen oplevert tijdens het spelen? Neem dan contact met ons op via info@vrarcade.nl

Let op: spelers onder duidelijke invloed van alcohol en/of drugs kunnen geweigerd worden zonder recht op een refund.

Als je montuur kleiner is dan 142 mm breed en 50 mm hoog, dan past het in onze VR-bril. Wanneer je aankomt op locatie zal er de mogelijkheid zijn om te checken of het past. Echter: wij raden aan om, indien mogelijk, contactlenzen te dragen.

Met de komst van de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) is onze privacyverklaring aangescherpt per 25 mei 2018. Inhoudelijk is er voor ons niets veranderd, aangezien wij altijd zorgvuldig (zijn) omgaan met uw gegevens. Wel hebben wij er hard aan gewerkt om u voldoende inzicht te verstrekken in hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens, in overeenstemming met de AVG.

Wat wij niet doen is (opnieuw) om toestemming vragen voor het verwerken van uw persoonsgegevens. De VR Arcade verwerkt maar heel beperkt persoonsgegevens op basis van uw toestemming. Deze toestemming hebben wij in het verleden al vastgelegd. Als u lid bent kunt u uw voorkeuren of toestemming zelf wijzigen in uw account op onze website. Bent u geen lid, maak dan gebruik van de uitschrijflink onderaan een van onze nieuwsbrieven.

Onze nieuwe privacyverklaring kunt u op deze website raadplegen. Als u na het lezen daarvan nog vragen heeft, neem dan contact met ons op.

heb je geen antwoord kunnen vinden?

Wij gebruiken jouw informatie alleen om contact op te nemen. Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie.
stuur vraag

we antwoorden doorgaans binnen 24 uur

Blank