Ben jij de Service Operator die we zoeken?

Service operator (20 uur)

Klaar voor een nieuwe realiteit? En weet jij altijd welke games, wanneer uitkomen? Dan hebben wij wellicht de meest toffe functie voor jou! Wij zijn namelijk per direct op zoek naar een ambitieuze service operator op onze locatie in Groningen. Vanuit het service center ondersteunen wij onze arcades en zijn vanwege groei op zoek naar een nieuwe collega voor in eerste instantie 20 uur in de week.

De functie

Als service operator ben jij het aanspreekpunt voor alle technische vragen op het gebied van zowel software als hardware. Je werkzaamheden bestaan uit het op afstand oplossen van problemen maar ook zal je soms op locatie aanwezig moeten zijn.

Je bent dus systeembeheerder, troubleshooter, en overall gamefreak in één!

Om de functie goed uit te voeren zoeken we iemand die voldoet aan het onderstaande profiel:

  • Je hebt minimaal een afgeronde MBO 4 opleiding als ICT beheerder;
  • Je hebt een sterke affiniteit met gamen en Virtual Reality;
  • Je bent in het bezit van een B rijbewijs;
  • Je woont bij voorkeur in een straal van 30 km van de stad Groningen.

Als persoon ben je representatief en technisch goed onderlegd. Gezien de functie ben je bereid om storingsdiensten te draaien in de weekenden en avonden.

Ons aanbod

Gezien bovenstaande eisen krijg je er uiteraard ook veel voor terug. Naast een goed salaris bieden wij je de kans om met ons mee te groeien. We staan op het punt om meerdere arcades te openen en jouw rol daarin kan meegroeien. Wij zijn een jong bedrijf en zullen dus echt naar jouw input luisteren!

Interesse? Stuur je CV en motivatie naar info@vrarcade.nl