Beste bezoekers,

Wij nemen Covid19 zeer serieus! Goede hygiëne is voor ons altijd prioriteit, maar in deze tijden volgen wij de richtlijnen van het RIVM nauwkeurig op zodat jullie veilig een VR-ervaring kunnen beleven.

Vanaf 19 november mogen wij gelukkig weer open, maar moeten wij enkele aanvullende maatregelen nemen. Zo moeten wij ons houden aan maximaal 30 personen (exclusief personeel) in de ruimte en zijn mondkapjes verplicht. Daar bovenop stellen wij plastic handschoenen beschikbaar die wij adviseren te gebruiken bij het spelen. Belangrijk is ook dat gasten de maximale groepsgrootte van 4 personen aanhouden. Wij kunnen vanwege onze ruimte en het gebruik van looproutes de 1,5 meter afstand waarborgen en verzoeken alle gasten zich hier ook aan te houden. Uiteraard kunnen er op meerdere plaatsen de handen worden gedesinfecteerd en wordt onze VR gear na elke speelsessie grondig gereinigd.

Het houden aan de regels is een gedeelde verantwoordelijkheid. Wij begrijpen dat dit alsnog vragen oproept. Deze kunnen gemaild worden naar info@vrarcade.nl, wij zullen dan telefonisch of per email zo spoedig mogelijk reageren, maar hopen op begrip bij enige vertraging gelet op de situatie.

Team VR Arcade

×

Levensecht gamen in 200 M2!

de toekomst van VR-gaming

ontdek nieuwe werelden

Zet je VR-bril op, houd je shotgun goed vast en bescherm je teamgenoten tegen een invasie. Wees tactisch, werk samen en houd je hoofd koel, het lot van de wereld ligt in jullie handen!

Blank
vanaf 19.95 p/p

wat kan je verwachten?

Een geinformeerde speler telt voor twee.

Blank
Blank

2-6 spelers per sessie

Blank

60 minuten (30 - main game)

Blank

VR-minigames & drankjes

Blank

10 jaar & ouder

verschillende games

Bewapend met een backpack, VR-bril en geweer is het aan jou en je team om de wereld van de ondergang te redden!


Tijdens Overrun strijd je samen in verschillende levels tegen hordes vol zombies. En met Overrun stage 2 zet het verhaal voort en ontdek jij misschien wel het geheim achter de zombie invasie! In Strike Team Delta: Defenders of Earth verdedig je de wereld tegen een alien-invasie. Met The Heist moet je raden, overleven en levens redden in onze nieuwste generatie escape room game. En met Overrun stage 2 zet het verhaal voort en ontdek jij misschien wel het geheim achter de zombie invasie!

explore games

vr arcades in nederland

Ervaar de ultieme VR beleving! Kies een van onze VR Arcade vestigingen in Nederland.

Onze exclusieve VR spellen worden in house ontwikkeld en geoptimaliseerd voor de specifieke (fysieke) ruimte waarin ze worden gespeeld. Deze manier van spelen brengt jou en je vrienden de best mogelijke VR ervaring van dit moment!

Blank

vrij kunnen rondlopen

Blank

unieke spellen

Blank

de beste VR gear

Absolutely AMAZING !! Came all the way from the UK to play and it was worth every cent.

Sandip Singh Bhath

Amazing experience, lots of fun and great support! We will be back!

Danny Cabezas Cobos

One word... Awesome!

Oliver Thomsen

beste 25 minuten van mijn leven

Diane Roozendaal

Best VR experience EVER ! AWESOME !

Julien Malara

de VR Arcade heeft een gemiddelde beoordeling van 5 sterren op Facebook, Google & Tripadvisor

wie is de beste zombie killer?

boek nu met je team