Beste bezoekers,

Goed nieuws! Wij mogen per 1 juni weer open en aangezien dat op Pinksteren valt zijn wij die dag direct volle bak met al onze arcades geopend van 12:00 - 18:00 uur. Wij hebben achter de schermen hard doorgewerkt aan onze laatste ontwikkelingen, zoals hand tracking en spelen zonder backpack op je rug. Tot nu toe is dat alleen in Amsterdam te spelen en in onze andere arcades komt dit er snel aan. Reserveer vanaf 1 juni en check voor de overige openingstijden onze website en beschikbaarheid bij het reserveren.

Teven geheel niet onbelangrijk, wij nemen Covid19 zeer serieus! Goede hygiëne is voor ons altijd prioriteit, maar in deze tijden volgen wij de richtlijnen van het RIVM nauwkeurig op zodat jullie veilig een VR-ervaring kunnen beleven.

Indien er vragen zijn dan kunnen deze gemaild worden naar info@vrarcade.nl, wij zullen dan telefonisch of per email zo spoedig mogelijk reageren, maar hopen op begrip bij enige vertraging gelet op de situatie.

VR Arcade

×

VR Arcade Helmond

de VR sensatie van dit moment

stap in de virtuele wereld

Stap met je team in een nieuwe realiteit en beweeg je vrij rond door de virtuele wereld.

Gewapend met een VR bril, rugzak
en een geweer stap je in een
200m2 virtuele wereld en is het
aan jou en je team om samen
de missie succesvol te volbrengen.

Blank
vanaf € 19,95 p/p

onze unieke VR games:

Zombie Apocalypse

Gewapend met een rugzak, een VR bril en een geweer is het aan jou en je team om elkaar te redden van de Zombie Apocalypse.

Wees tactisch, werk samen en versla de zombies. Voordat het te laat is!

boek nu

Alien Defense

Kruip in de huid van een marinier, op een missie om de mensheid te redden van een buitenaardse invasie. Speur crash-sites af op zoek naar cruciale data, nodig om deze oorlog te winnen.

Het lot van de wereld ligt in jullie handen!

boek nu

stap in onze 200+m2 virtual reality zaal

VR Arcade Helmond is onze derde vestiging in Nederland en, vlakbij Eindhoven, hét VR (bedrijfs)uitje van Noord-Brabant. Kom langs en ervaar de VR sensatie van dit moment!

Andere activiteiten rondom VR Arcade Helmond

Blank Blank

We-Jump is hèt urban trampolinepark van de regio Helmond en Eindhoven. Gelegen aan de Suytkade in Helmond geeft We-Jump met 800 M2 trampolinepark en industriële looks, de ultieme spring beleving voor jong en oud.

KidsPlaza Helmond garandeert voor ouders en verzorgers een héérlijk dagje uit, maar bovenal veel veilig en afwisselend speelplezier voor kids tot 13 jaar.

Bij City Resort Helmond heb je alles binnen handbereik. Je overnacht in alle luxe en comfort en kan genieten van een wellnessresort, bowling en Fitland sportcentrum.

volg de VR Arcade

Volg ons op social media voor updates, acties, aankomende evenementen en het laatste nieuws rondom VR.