Beste bezoekers,

Helaas zijn wij t/m 9 februari 2021 verplicht gesloten. Zodra wij weer open mogen zullen wij dit zo spoedig mogelijk via de website aankondigen.

Degene die geboekt heeft in de komende vijf weken zal actief benaderd worden door ons. Wij begrijpen dat deze situatie vragen kan oproepen. Deze kunnen gemaild worden naar info@vrarcade.nl, wij zullen dan telefonisch of per email zo spoedig mogelijk reageren, maar hopen op begrip bij enige vertraging gelet op de situatie.

Hopelijk kunnen wij jullie snel in goede gezondheid weer ontvangen!

Met vriendelijke groet,

Team VR Arcade

×

VR Arcade Helmond

de VR sensatie van dit moment

stap in de virtuele wereld

Stap met je team in een nieuwe realiteit en beweeg je vrij rond door de virtuele wereld.

Gewapend met een VR bril, rugzak
en een geweer stap je in een
200m2 virtuele wereld en is het
aan jou en je team om samen
de missie succesvol te volbrengen.

Blank
vanaf € 19,95 p/p

Sluiting Helmond

Vanwege de stormschade op woensdag 17 juni zijn wij tot nader order gesloten. U kunt via info@vrarcade.nl terecht voor eventuele vragen.

onze unieke VR games:

stap in onze 200+m2 virtual reality zaal

VR Arcade Helmond is onze derde vestiging in Nederland en, vlakbij Eindhoven, hét VR (bedrijfs)uitje van Noord-Brabant. Kom langs en ervaar de VR sensatie van dit moment!

Andere activiteiten rondom VR Arcade Helmond

Blank Blank

We-Jump is hèt urban trampolinepark van de regio Helmond en Eindhoven. Gelegen aan de Suytkade in Helmond geeft We-Jump met 800 M2 trampolinepark en industriële looks, de ultieme spring beleving voor jong en oud.

KidsPlaza Helmond garandeert voor ouders en verzorgers een héérlijk dagje uit, maar bovenal veel veilig en afwisselend speelplezier voor kids tot 13 jaar.

Bij City Resort Helmond heb je alles binnen handbereik. Je overnacht in alle luxe en comfort en kan genieten van een wellnessresort, bowling en Fitland sportcentrum.

volg de VR Arcade

Volg ons op social media voor updates, acties, aankomende evenementen en het laatste nieuws rondom VR.