Beste bezoekers,

Wij nemen Covid19 zeer serieus! Goede hygiëne is voor ons altijd prioriteit, maar in deze tijden volgen wij de richtlijnen van het RIVM nauwkeurig op zodat jullie veilig een VR-ervaring kunnen beleven.

Op 14 oktober zijn de landelijke regels helaas nog verder aangescherpt. Wij kunnen gelukkig open blijven, maar moeten enkele aanvullende maatregelen nemen. Zo moeten wij ons houden aan maximaal 30 personen (exclusief personeel) in de ruimte en zijn mondkapjes verplicht. Daar bovenop stellen wij plastic handschoenen beschikbaar die wij adviseren te gebruiken bij het spelen. Belangrijk is ook dat gasten de maximale groepsgrootte van 4 personen aanhouden. Wij kunnen vanwege onze ruimte en het gebruik van looproutes de 1,5 meter afstand waarborgen en verzoeken alle gasten zich hier ook aan te houden. Uiteraard kunnen er op meerdere plaatsen de handen worden gedesinfecteerd en wordt onze VR gear na elke speelsessie grondig gereinigd.

Het houden aan de regels is een gedeelde verantwoordelijkheid. Wij begrijpen dat dit alsnog vragen oproept. Deze kunnen gemaild worden naar info@vrarcade.nl, wij zullen dan telefonisch of per email zo spoedig mogelijk reageren, maar hopen op begrip bij enige vertraging gelet op de situatie.

VR Arcade

×

VR Arcade Amsterdam Noord

Check in met je team en kies jouw spelernaam die ook in de main game getoond wordt.

Geniet lekker van een drankje aan de bar voordat je de Virtual Reality beleving induikt.

Je kan vanaf boven zien hoe andere teams jouw score proberen te verslaan.

Blank

De gun is je controller in een bloedstollend spel voor 5 personen.

In onze lounge hoek kun je op je gemak zien hoe andere teams spelen of je eigen game bespreken met jouw teamleden.

Voor en na de main game kun je hier lekker genieten van een kop koffie of ander drankje van de bar.

We hebben ook een selectie van VR mini-games en ouderweste arcade kasten die meer dan de moeite waard zijn om te proberen.

Bij de VR Arcade in Amsterdam heb je 200m² virtual reality speelruimte tot je beschikking.

Een ongeëvenaarde ervaring. Je speelt geen game. Je zit er zelf in!