Beste bezoekers,

Wij nemen Covid19 zeer serieus! Goede hygiëne is voor ons altijd prioriteit, maar in deze tijden volgen wij de richtlijnen van het RIVM nauwkeurig op zodat jullie veilig een VR-ervaring kunnen beleven.

Op 28 september zijn de landelijke regels helaas weer aangescherpt. Wij kunnen gelukkig open blijven, maar moeten enkele aanvullende maatregelen nemen. Zo moeten wij ons weer houden aan maximaal 30 personen (exclusief personeel) in de ruimte en stellen wij mondkapjes en plastic handschoenen beschikbaar die wij adviseren te gebruiken bij het spelen. Belangrijk is ook dat gasten de maximale groepsgrootte van 4 personen aanhouden bij binnenkomst. Wij kunnen vanwege onze ruimte en het gebruik van looproutes de 1,5 meter afstand waarborgen en verzoeken alle gasten zich hier ook aan te houden. Uiteraard kunnen er op meerdere plaatsen de handen worden gedesinfecteerd en wordt onze VR gear na elke speelsessie grondig gereinigd.

Het houden aan de regels is een gedeelde verantwoordelijkheid. Wij begrijpen dat dit alsnog vragen oproept. Deze kunnen gemaild worden naar info@vrarcade.nl, wij zullen dan telefonisch of per email zo spoedig mogelijk reageren, maar hopen op begrip bij enige vertraging gelet op de situatie.

VR Arcade

×

vr arcade

aanvraag groepsboeking

1. spelers & locatie

Amsterdam Noord
Amsterdam Westerunie
Delft
Helmond
21-25
26-30
31-35
36-40
41-45
46-50

2. voorkeuren

3. contact

aanvraag

vr groepsarrangement

Overrun
spelduur 13 min (per speler)

houd rekening met het volgende

Blank

minimum leeftijd is 10 jaar

Blank

wees voorzichtig als je speelt

Blank

5 a 6 spelers per sessie

Blank

annuleren tot 48 uur van te voren