Beste bezoekers,

Goed nieuws! Wij mogen per 1 juni weer open en aangezien dat op Pinksteren valt zijn wij die dag direct volle bak met al onze arcades geopend van 12:00 - 18:00 uur. Wij hebben achter de schermen hard doorgewerkt aan onze laatste ontwikkelingen, zoals hand tracking en spelen zonder backpack op je rug. Tot nu toe is dat alleen in Amsterdam te spelen en in onze andere arcades komt dit er snel aan. Reserveer vanaf 1 juni en check voor de overige openingstijden onze website en beschikbaarheid bij het reserveren.

Teven geheel niet onbelangrijk, wij nemen Covid19 zeer serieus! Goede hygiëne is voor ons altijd prioriteit, maar in deze tijden volgen wij de richtlijnen van het RIVM nauwkeurig op zodat jullie veilig een VR-ervaring kunnen beleven.

Indien er vragen zijn dan kunnen deze gemaild worden naar info@vrarcade.nl, wij zullen dan telefonisch of per email zo spoedig mogelijk reageren, maar hopen op begrip bij enige vertraging gelet op de situatie.

VR Arcade

×

virtual reality games:

Bewapend met een backpack, VR-bril en geweer is het aan jou en je team om de wereld van de ondergang te redden!

Zombie Apocalypse

Gewapend met een rugzak, een VR bril en een geweer is het aan jou en je team om elkaar te redden van de Zombie Apocalypse.

Wees tactisch, werk samen en versla de zombies. Voordat het te laat is!

boek nu

Alien Defense

Kruip in de huid van een marinier, op een missie om de mensheid te redden van een buitenaardse invasie. Speur crash-sites af op zoek naar cruciale data, nodig om deze oorlog te winnen.

Het lot van de wereld ligt in jullie handen!

boek nu

The Heist

Raad, overleef en red levens in het nieuwe free-roam spel van VR Arcade. ‘The Heist’ brengt als nieuwe generatie escape room game een unieke ervaring naar onze locaties in Nederland!

LET OP: tijdelijk is dit spel niet te boeken omdat de 1,5 meter afstand niet gewaarborgd kan worden.

boek nu