Beste bezoekers,

Helaas zijn wij t/m 20 april 2021 verplicht gesloten. Zodra wij weer open mogen zullen wij dit zo spoedig mogelijk via de website aankondigen.

Degene die geboekt heeft in de komende vijf weken zal actief benaderd worden door ons. Wij begrijpen dat deze situatie vragen kan oproepen. Deze kunnen gemaild worden naar info@vrarcade.nl, wij zullen dan telefonisch of per email zo spoedig mogelijk reageren, maar hopen op begrip bij enige vertraging gelet op de situatie.

Hopelijk kunnen wij jullie snel in goede gezondheid weer ontvangen!

Met vriendelijke groet,

Team VR Arcade

×

start je eigen
vr arcade

leiders in VR

VR Arcade was de één van de eerste free roaming VR experiences in Europa. Door in onze eigen kracht te geloven en continu te innoveren op het gebied van VR blijven wij groeien. Het is dan ook een eer om gezien te worden als leider op het gebied van virtual reality. Wij zijn altijd bezig met het zoeken naar nieuwe mogelijkheden. Franchisenemers mogen hoge kwaliteit en professionaliteit verwachten van ons totale product.


exclusieve content

Onze exclusieve VR-spellen worden in house ontwikkeld en geoptimaliseerd voor de specifieke (fysieke) ruimte waarin ze worden gespeeld. Momenteel zijn er vijf verschillende spellen te spelen bij VR Arcade. In de toekomst blijven wij werken aan de optimalisatie van de huidige spellen. Daarnaast ontwikkelen we ook nieuwe games om zo iedereen de ultieme VR ervaring te kunnen laten beleven.

VR Arcade streeft erna om verschillende doelgroepen te bereiken door het variërende aanbod. Hier is het streven om net als bioscopen zoveel mogelijk doelgroepen te kunnen bedienen.

Het laatste actuele overzicht van de VR-spellen is te vinden op de pagina games van VR Arcade.

De nieuwste hardware!

Blank

headset

Blank

exclusieve controllers

Blank

'backpack loos' systeem (d.m.v streaming van bril naar backpack)

Blank

management software

Blank

reserveringssysteem

Blank

briefingrooms

Geïnteresseerd in VR Arcade?

VR Arcade systeem

EUR185.000/ USD223,000

Ontvang onze brochure

Wil jij meer informatie ontvangen en onze brochure inzien? Of een kennismakingsafspraak plannen? Laat hier jouw gegevens achter.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Wij gebruiken jouw informatie alleen om contact op te nemen. Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie.
Verzenden