Beste bezoekers,

Wij nemen Covid19 zeer serieus! Goede hygiëne is voor ons altijd prioriteit, maar in deze tijden volgen wij de richtlijnen van het RIVM nauwkeurig op zodat jullie veilig een VR-ervaring kunnen beleven.

Op 28 september zijn de landelijke regels helaas weer aangescherpt. Wij kunnen gelukkig open blijven, maar moeten enkele aanvullende maatregelen nemen. Zo moeten wij ons weer houden aan maximaal 30 personen (exclusief personeel) in de ruimte en stellen wij mondkapjes en plastic handschoenen beschikbaar die wij adviseren te gebruiken bij het spelen. Belangrijk is ook dat gasten de maximale groepsgrootte van 4 personen aanhouden bij binnenkomst. Wij kunnen vanwege onze ruimte en het gebruik van looproutes de 1,5 meter afstand waarborgen en verzoeken alle gasten zich hier ook aan te houden. Uiteraard kunnen er op meerdere plaatsen de handen worden gedesinfecteerd en wordt onze VR gear na elke speelsessie grondig gereinigd.

Het houden aan de regels is een gedeelde verantwoordelijkheid. Wij begrijpen dat dit alsnog vragen oproept. Deze kunnen gemaild worden naar info@vrarcade.nl, wij zullen dan telefonisch of per email zo spoedig mogelijk reageren, maar hopen op begrip bij enige vertraging gelet op de situatie.

VR Arcade

×

start je eigen
vr arcade

leiders in VR

VR Arcade was de allereerste free roaming VR experience in Europa. Door in onze eigen kracht te geloven en continue te innoveren op het gebied van free roaming VR blijven wij groeien. Het is dan ook een eer om gezien te worden als leader op het gebied van virtual reality in Nederland. Wij zijn altijd bezig met het zoeken naar nieuwe mogelijkheden. Franchisenemers mogen hoge kwaliteit en professionaliteit verwachten van ons totale product.

exclusieve content

Onze exclusieve VR-spellen worden in house ontwikkeld en geoptimaliseerd voor de specifieke (fysieke) ruimte waarin ze worden gespeeld. Momenteel zijn er vier verschillende spellen te spelen in onze VR Arcades met als nieuwste spel Overrun Stage 2. In de toekomst blijven wij werken aan de optimalisatie van de huidige spellen. Daarnaast ontwikkelen we ook nieuwe games om zo iedereen de ultieme VR ervaring te kunnen laten beleven.

level up with gear

Geïnteresseerd in VR Arcade?

Ontvang onze brochure

Wil jij meer informatie ontvangen en onze brochure inzien? Of een kennismakingsafspraak plannen? Laat hier jouw gegevens achter.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Wij gebruiken jouw informatie alleen om contact op te nemen. Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie.
Verzenden