Beste bezoekers,

Goed nieuws! Wij mogen per 1 juni weer open en aangezien dat op Pinksteren valt zijn wij die dag direct volle bak met al onze arcades geopend van 12:00 - 18:00 uur. Wij hebben achter de schermen hard doorgewerkt aan onze laatste ontwikkelingen, zoals hand tracking en spelen zonder backpack op je rug. Tot nu toe is dat alleen in Amsterdam te spelen en in onze andere arcades komt dit er snel aan. Reserveer vanaf 1 juni en check voor de overige openingstijden onze website en beschikbaarheid bij het reserveren.

Teven geheel niet onbelangrijk, wij nemen Covid19 zeer serieus! Goede hygiëne is voor ons altijd prioriteit, maar in deze tijden volgen wij de richtlijnen van het RIVM nauwkeurig op zodat jullie veilig een VR-ervaring kunnen beleven.

Indien er vragen zijn dan kunnen deze gemaild worden naar info@vrarcade.nl, wij zullen dan telefonisch of per email zo spoedig mogelijk reageren, maar hopen op begrip bij enige vertraging gelet op de situatie.

VR Arcade

×

neem contact met ons op

heb je een vraag?
laat het ons weten.

Kon je het antwoord op je vraag niet vinden in onze FAQ? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier, dan komt jouw vraag/verzoek bij ons binnen op info@vrarcade.nl. Als je jouw telefoonnummer achterlaat dan zullen wij jou terugbellen.

Wij gebruiken jouw informatie alleen om contact op te nemen. Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie.
stuur vraag

we antwoorden doorgaans binnen 24 uur

Blank

VR Arcade HQ
Asterweg 19 E1
1031 HL Amsterdam

routebeschrijving
open

Voor de actuele openingstijden van onze locaties kijk je bij "Locaties".

speelruimte 200 m2
parkeren Betaald parkeren in de hele buurt

Interesse om samen te werken?

We zijn altijd op zoek naar samenwerkingen. Ons doel is om totaal 10 VR Arcades in Nederland te openen, voor 2020. Dus, heb je een te gekke ruimte en wil je praten? Stuur een mail naar info@vrarcade.nl